Hospice Het Vliethuys - Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg - T 070 34 01 315
5 oktober 2023

Het Vliethuys Diner 2023 opnieuw groot succes!


Bijna 150 gasten zorgden voor een opbrengst van maar liefst € 12.103,- !

Donderdagavond 5 oktober was de 2023 editie van het door leerlingen van ROC Mondriaan en zes topkoks verzorgde 6-gangen diner ten behoeve van Hospice Het Vliethuys.
Op een enkele stoel na waren alle 150 plaatsen bezet en de aanwezigen schoven vol verwachting aan. Ze werden niet teleurgesteld; het werd een geweldige avond met culinaire hoogtepunten. Bovendien werd, dankzij alle deelnemers en de grootschalige belangeloze bijdrage van veel partijen, het prachtige bedrag van € 12.103,- bijeengebracht. Hospice Het Vliethuys reserveert dit bedrag voor het voldoen van de eigen bijdrage van bewoners die zelf niet over de middelen beschikken.
 
Zes Topkoks in topvorm 
De unieke samenwerking tussen zes Topkoks vormt al jaren de basis voor het Vliethuys diner. De chefs van Bij Erik, Brasserie de Koepel, Central Park, Elea en Savarin verkeerden, onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche, in topvorm. Aan niets was te merken dat zij in een vreemde, en vele malen grotere keuken én samen met een enorm aantal tijdelijke collega’s hun kunsten vertoonden. Alle aanwezigen hebben zitten smullen.
 
Een mooie blik op de toekomst
Een groot aantal leerlingen van ROC Mondriaan zal, wellicht mede geholpen door deze ervaring, kiezen voor een loopbaan in de horeca. En de manier waarop ze tijdens het Vliethuys Diner, onder toeziend oog van hun mentors, al het geleerde in de praktijk brachten biedt een veelbelovend vooruitzicht. Het feit dat mede dankzij hun bijdrage een geweldige opbrengst werd gerealiseerd voor toekomstige bewoners van het Vliethuys maakte deze avond voor iedereen nog mooier.
 
Bedankt!

Het Vliethuys kijkt zowel trots als dankbaar terug op de avond. Trots dat het opnieuw zo goed gelukt is om het aangename met het bijzonder nuttige te combineren. En dankbaar voor alle medewerking die op vele fronten aangeboden werd. 
Voorzitter Willy Blonk vatte de avond als volgt samen. “Het is hartverwarmend dat we zo’n mooie bijdrage kunnen verzamelen voor toekomstige bewoners van Hospice Het Vliethuys dankzij al deze gulle, gemotiveerde en enthousiaste mensen.”     
 

Contact

Hospice Het Vliethuys
Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg
T 070 34 01 315 - info@hetvliethuys.nl - www.hetvliethuys.nl

rekeningnummer: NL 90 RABO 0127 6490 77
KvK nummer: 528031122019 © Knijnenburg Producties