Ter gelegenheid van het Vliethuys Diner 2025 verzorgden zij een uniek diner voor maar liefst 152 gasten! Het werd een fantastische avond met culinaire hoogtepunten waarmee bovendien het geweldige bedrag van € 12.963,- werd bijeengebracht. Dit bedrag zal door Hospice Het Vliethuys gereserveerd worden voor het voldoen van de eigen bijdrage van bewoners die zelf niet over de middelen beschikken.
Een bijzondere ervaring
Voor de leerlingen van ROC Mondriaan was de avond een prachtige gelegenheid om al het geleerde onder toeziend oog van hun mentors in de praktijk te brengen. Ook voor de deelnemers was het een bijzondere ervaring. Ze konden genieten van een zesgangendiner samengesteld door Topkoks en waren, dankzij de enorme open keukens van ROC Mondriaan, ook ‘live’ getuige van alle inspanningen van de enthousiaste leerlingen. Het feit dat er dankzij deze happening een geweldige bijdrage voor het Vliethuys kon worden gerealiseerd maakte de avond nog bijzonderder.
Zes tevreden Topkoks
Het Vliethuys Diner wordt mogelijk gemaakt dankzij de unieke samenwerking tussen zes Topkoks. Onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche hadden de chefs van Brasserie de Koepel, Savarin, Elea, Central Park en Bij Erik een bijzonder menu samengesteld. Het was een drukte van jewelste in de keuken en de energie en het enthousiasme spatte er vanaf. Samen met hun grote aantal tijdelijke collega’s keken de zes chefs tevreden terug op een zeer geslaagde avond.
Iedereen bedankt!?
Het spreekt voor zich dat het Vliethuys zowel trots als dankbaar terugkijkt op een bijzondere avond. Trots dat het ook in 2025 weer zo goed gelukt is om het aangename met het bijzonder nuttige te combineren. En dankbaar voor alle medewerking die op vele fronten aangeboden werd.
Voorzitter Willy Blonk vatte het als volgt samen: “Het is hartverwarmend dat we met zoveel enthousiaste, gemotiveerde en gulle mensen een geweldige bijdrage kunnen leveren voor de (toekomstige) bewoners van Hospice Het Vliethuys”

