Hospice Het Vliethuys - Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg - T 070 34 01 315
6 oktober 2022

Het Vliethuys Diner 2022 was een groot succes!


Meer dan 120 gasten zorgden voor een opbrengst van maar liefst € 15.800,- !

Een groot aantal leerlingen van ROC Mondriaan en zes topkoks zorgden donderdagavond 6 oktober voor een spektakel! Ter gelegenheid van het Vliethuys Diner 2022 verzorgden zij een uniek diner voor meer dan 120 gasten. Het werd een geweldige avond met culinaire hoogtepunten waarmee bovendien het geweldige bedrag van € 15.800,- werd bijeengebracht. Dit bedrag zal gereserveerd worden voor het voldoen van de eigen bijdrage van bewoners die zelf niet over de middelen beschikken.
 
Een bijzondere ervaring
Voor de leerlingen van ROC Mondriaan was de avond een prachtige gelegenheid om al het geleerde onder toeziend oog van hun mentors in de praktijk te brengen. Ook voor de deelnemers was het een bijzondere ervaring. Niet alleen konden zij genieten van een zes gangen diner samengesteld door topkoks, ze waren, dankzij de enorme open keukens van ROC Mondriaan, ook ‘live’ getuige van alle inspanningen van de enthousiaste leerlingen. Het feit dat er dankzij deze happening een geweldige bijdrage voor het Vliethuys kon worden gerealiseerd maakte de avond nog bijzonderder.
 
Zes tevreden Topkoks 
Het Vliethuys Diner wordt mogelijk gemaakt dankzij de unieke samenwerking tussen zes Topkoks. Onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche hadden de chefs van Brasserie de Koepel, Savarin, Elea, Central Park en Bij Erik een bijzondere menu gesteld. Het was voor hun misschien even wennen aan de enorm ruime keuken en het grote aantal tijdelijke collega’s, maar alle zes keken tevreden terug op een zeer geslaagde avond. 
 
Iedereen bedankt!
Het spreekt voor zich dat het Vliethuys zowel trots als dankbaar terugkijkt op de avond. Trots dat het na een afwezigheid van twee jaar weer zo goed gelukt is om het aangename met het bijzonder nuttige te combineren. En dankbaar voor alle medewerking die op vele fronten aangeboden werd. 
Voorzitter Willy Blonk vatte de avond als volgt samen. “Het is hartverwarmend om zien dat we met zoveel enthousiaste, gemotiveerde en gulle mensen een gewelde bijdrage kunnen leveren voor de (toekomstige) bewoners van het Vliethuys” 

Contact

Hospice Het Vliethuys
Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg
T 070 34 01 315 - info@hetvliethuys.nl - www.hetvliethuys.nl

rekeningnummer: NL 90 RABO 0127 6490 77
KvK nummer: 52803112
2019 © Knijnenburg Producties